Retur og angrerett

Retur og angrerett

Du har rett til å angre deg uten begrunnelse innen 14 dager. Hvis du har bestilt flere varer samtidig, kan du velge å angre på kjøpet av enkelte eller alle varer. Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen gir oss melding om dette. Hvis fristen utløper på en offentlig helligdag, lørdag, grunnlovsdag, julaften eller nyttårsaften, forlenges fristen til første hverdag.

For at returen skal bli godkjent, må produktet være i samme standard som når du mottok den. Returen må kunden betale selv. Du som kunde er ansvarlig for transporten til oss, vi anbefaler å sende varen/varene med sporingsnummer slik at vi kan spore sendingen dersom noe skulle skje med underveis. Produktet sendes tilbake til oss i originalemballasjen, sammen med angrerettskjema som du finner her (https://signform.no/dss/component/signform/?view=form&id=1096). Returpakken sendes til Handmadedresses, Bispeluelia 9A,1283 Oslo. Telefon 46 93 19 80. 

 

Unntak fra angreretten

Du har ikke angrerett ved kjøp av varer som er laget etter dine spesifikasjoner eller som har fått et tydelig personlig preg. Det kan for eksempel være kjoler eller BH'er eller andre varer som er sydd etter dine mål.

 

Slik benytter du deg av angreretten

Du benytter deg av angreretten ved å fylle ut returskjema, som du sender sammen med returpakken til Handmadedresses, Bispeluelia 9A,1283 Oslo. Telefon 46 93 19 80. 

Du kan ikke benytte deg av angreretten ved å nekte å motta varen eller ved å ikke hente den. Angrefristen er overholdt hvis du benytter deg av angreretten før angrefristen utløper. 

Returskjemaet finner du her (https://signform.no/dss/component/signform/?view=form&id=1096)